Desde la nostra plataforma multicanal podrá programar i automatitzar els seus enviaments postals, e-mails i SMS mitjançant la plataforma GMC, Adobe y Unica (IBM). Combinant l’ús de la nostra base de dades, amb aquest servei garantim l’éxit de la seua campanya.

Enviaments postals:

Tramitem sobre els seus enviaments els processos de franqueig mecànic, classificació postal i lliurament a Correus o a un distribuïdor privat.

Ja siguin cartes, targetes postals, paquets postals, enviaments de publicitat directa, llibres, catàlegs o publicacions periòdiques, en Meydis tractem cada enviament com si fos únic, malgrat que recorri un procés mecanitzat.

Garantim la confidencialitat dels seus enviaments i ens comprometem al seu lliurament dins el termini i en la forma escaient.

Màrqueting mobile:

Mitjançant campanyes de SMS màrqueting o email màrqueting es poden aconseguir milers d’impactes, sense importar la ubicació del receptor, estimulant així la compra de productes o serveis. També li oferim la possibilitat de realitzar enviaments a través de Whatsapp o altres plataformes de missatgeria instantània.

L’enviament de missatges que seran rebuts en el telèfon mòbil permet fer arribar als seus clients ofertes atractives, però en un missatge també poden oferir-se serveis alternatius o complementaris als ja adquirits, la qual cosa aconsegueix augmentar la facturació mitjançant la venda creuada. A més, aquest tipus de campanyes són una excel·lent eina per augmentar la identitat corporativa i de marca, un mitjà excel·lent per donar a conèixer i fer apreciar la seva marca.

Posem a la seva disposició, a més, les nostres BBDD segmentades segons els seus requeriments per ajudar-li a aconseguir el seu públic objectiu.